Gastenboek

Schrijf iets in het gastenboek!

-
(35)

(25) Mirjam


Graag willen we je nogmaals enorm bedanken voor het draaien gisteren op onze trouwerij. Wij en onze vrienden en familie hebben een geweldige avond gehad met heerlijke muziek! Bedankt voor het mixen van de salsamuziek met de rest, heel fijn!

(24) Marije


Wij hebben een super avond gehad, wij hopen jullie ook. Is vast laat geworden. Bedankt!!

(23) Sandra


Ik heb een ontzettend leuke verjaardag gehad.
Van de visite en de buurt kregen we veel complimenten over de muziek! Super gedaan. Dank je wel.

(22) Mirjam


Graag willen wij jullie nogmaals heeel erg danken voor de fantastische avond die wij mede dankzij jullie muziek hebben gehad!
Nogmaals echt super bedankt!!
Op een volgend feest vragen we jullie absoluut weer!

(21) Jozet


Hartstikke bedankt voor jouw bijdrage aan mijn Sarah feest afgelopen zaterdag. De muziek was superrr !!!!! Ik krijg er zo veel complimenten over, dat is heel leuk voor mij maar zeker ook voor jou en voor Wouter.
De timing van de nummers was perfect!
De fotozuil was ook erg geslaagd, ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. De foto’s zijn hilarisch.
Nogmaals bedankt, je hebt geweldig gedraaid!

(20) Snelvertaler BV


Wij willen jullie hierbij nog heel erg bedanken voor de fijne avond. Iedereen was erg te spreken over jullie en de foto’s waren erg leuk om te maken. Snelvertaler BV, Almere

(19) jozet


Zaterdag 28 februari 2015 heb ik mijn 50e verjaardag gevierd in Het Vermaak in Raamsdonk met Joris als DJ. Joris en zijn maatje Wouter hebben mijn favoriete muziek gedraaid en de dansvloer stond steeds lekker vol! Mijn gasten vonden de muziek steengoed, dus het was helemaal geslaagd. Complimenten uit Raamsdonk

(18) Maria Kuijs


Hallo Joris en partner,

wij willen jullie hartelijk danken voor jullie muzikale ondersteuning op ons feest, 16-8-`14. Het was mede dankzij jullie een geslaagd feest!

Voor eventuele geïnteresseerden: muziekaanbod is groot, verzoeken worden snel gedraaid, aardige jongens, fotopaal is een aanrader.

Groetjes, Willi-Jan en Maria

(17) Carin en Henk


Beste Joris,
Ik vond t best spannend of jullie op mijn veertig jarige verjaardag de muziek draaide die wij en onze gasten graag wilden horen…Maar wat een top avond hebben we gehad!! Jullie voelen prima aan wat gewaardeerd wordt en verzoeken werden meteen gespeeld!!
Ik zal jullie zeker aanbevelen! groet Carin en nogmaals bedankt!!

(16) Fred en Anita


Afgelopen zaterdag hebben wij een feest gegeven. Mede dankzij jullie was het een super leuk feest! Iedereen was heel enthousiast over de muziek en we hebben heerlijk gedanst.
Bedankt!! Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

7 + 2=